hirdetés
hirdetés

Változik az útlemondási szabály az ALDI Travelnál

Ingyenes lesz mostantól.

hirdetés

A vállalat január közepe óta növekvő érdeklődési kedvet tapasztal és egyre több foglalást regisztrál magyar értékesítési csatornáin. A kereslet túlnyomó részt a nyári időszakra vonatkozik, továbbra is Horvátország, Olaszország és Ausztria a legkeresettebb úti célok.

Az élelmiszerlánc szolgáltatását nyújtó osztrák Eurotours egyelőre nem tapasztal áremelkedést a környező országokban foglalható szállások körében, az áprilisig élő előfoglalási szezonban jellemzően azonos, vagy hasonló áron lehet foglalni szobát, apartmant, mint a tavalyi év hasonló időszakában.

Az utaztatással is foglalkozó multi most egy új szolgáltatást vezet be március elsejétől: az autós utak esetében minden foglalás mellé ingyenesen jár ezentúl a pénzvisszafizetési sztornóbiztosítási csomag. Ennek értelmében az utas legkésőbb az utazás megkezdése előtt tíz nappal jogosult bármilyen indoklás nélkül lemondani a foglalását. Lemondás esetén a vállalat az utazás teljes árát visszatéríti.

A 100 százalékos pénzvisszafizetési garancia minden autós úticél esetében elérhető. A sztornóbiztosítás akkor is él, ha már 10 napnál kevesebb van hátra az indulásig, de a célországban olyan jogszabályi változás következik be, ami lehetetlenné teszi a beutazást – a cég ebben az esetben is levonások nélkül 100 százalékban megtéríti a foglalás díját. A gépjárművel utazók mellett április 30-ig a repülős és hajós utak mellé is jár a pénzvisszafizetési garancia.

 

(forrás: Eurotours / ALDI Travel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai