hirdetés

Online pénztárgépellenőrzések, konyhaátalakítás, nyárköszöntő teraszparti a Városligeti tónál

Igazi nyárköszöntő eseményre invitáljuk vendégeinket a Városligeti tónál lévő Robinson Étterem, László Árpád tulajdonos által megálmodott és kialakított elegáns, új Steakhouse Rotisserie felső szintjére. Fókusztémánk az online pénztárgépek ellenőrzéséről, eddigi tapasztalatairól szól a NAV szemszögéből. 

hirdetés

Utána könnyedebb témák következnek, majd a napra a Robinson csapata által készített gourmand ebéd teszi fel a koronát, a balatoni Bujdosó Pincészet borainak kíséretében.

 Júniusi találkozónk részletes programja:

• Az online pénztárgépekkel kapcsolatos első adóhatósági tapasztalatok Varga-Biller Katalin, adóügyi igazgatóhelyettes, NAV

• Álmodj merészet! Különleges kérések, egyedi igények megvalósítása a Naturtex (álom)világában Nagyné Miske Margit, ügyvezető, Naturtex Kft.

• Konyhaátalakítás, teljes vendégtér megújítás egy konkrét példa alapján, a Coninvest konyhatechnológiai eszközeinek alkalmazásával Kelemen Csilla, belsőépítészeti tervező

• Rendelj, figyelj, spórolj! Az éttermek, szállodák árurendelésének forradalmian új megoldása Kurucz Gergely, a Rendeljvelünk.hu alapító-társtulajdonosa

Az előadásokat követően a legtermészetesebb technológiával, igazi parázson (400 Celsius fok) sült minőségi húsételt szolgálnak fel, majd a Delicia egészséges, különleges desszertjeit is kóstoljuk, a Balaton déli-partjának egyik sikeres pincészetének, a Bujdosó család tételeinek kíséretében.

PROGRAM:

10.30 - 11 00 REGISZTRÁCIÓ – Progast kávés percek, Zsindelyes pálinka kínálat, Aperol, illetve Ararat Brandy kóstoló. 

11.00 – 13.00 Szakmai előadások

13.00 – 14.30 Ebéd, a desszertet az egészséges édes percek szakértője, a Delicia biztosítja, az ételekhez balatoni Bujdosó-borokat szolgálnak fel

Jöjjön el, hogy …

• különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel

• egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról

• személyes kapcsolatokat építhessen

• egy exkluzív klub tagja legyen

IDŐPONT: 2014. június 3. (kedd) 11-14.30 óráig

HELYSZÍN: Robinson Étterem | Cím: 1146 Budapest, Városligeti tó

Egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.

KAPCSOLATTARTÓ: Bíró Sára I project manager I This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. I Tel: (06 1) 430 4564 

JELENTKEZÉS: A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2014. május 30-ig (péntek) faxon a +36-1-430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.

A RENDEZVÉNYRE MOST KIZÁRÓLAG A SZÁLLODAI- ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZEREPLŐIT VÁRJUK. Mivel a hely meghatározott befogadóképességű, csak a jelentkezési sorrend alapján tudunk vendégeket fogadni.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk