hirdetés
hirdetés

100 oldalon 112 utazás

Szeptember közepén megjelent a Fehérvár Travel 2018-19. évi téli katalógusa. A 100 oldalas kiadvány 58-féle társasutazást kínál 112 időpontban. Ezek között 32-féle egzotikus és 26-féle európai buszos utazás található - tájékoztatott pénteken a Fehérvár Travel.

hirdetés

Mint minden évben, most is várnak újdonságok az utazni vágyókra a Fehérvár Travelnél, például a „Hongkong, Makaó, Tajvan” valamint az „Advent Zágrábban és Grabovnicában” című programok. Újra megtalálható a programfüzetben a „Szilveszter Párizsban” és „A Kölni Karnevál”, valamint az összes program, ami az előző téli katalógusban szerepelt. Az iroda fő egzotikus desztinációi ezen a télen a következők lesznek: Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Thaiföld, Malajzia, India, Dél-Afrika, Argentína, Brazília, Peru, Mexikó, Jamaica, USA, Ausztrália és Új-Zéland.

A buszos utazások többsége az adventi időszakban indul, de szilveszteri és karneváli utazások is szerepelnek a kiadványban. Az iroda a téli időszakban is „5*-os indulási garanciával” hirdeti programjait. Október 11-ig minden program előfoglalási kedveszménnyel foglalható.

A Fehérvár Travel ezúton is szeretné megköszönni a több száz utazásközvetítő partnerének a munkáját. Nekik is köszönhető, hogy a 2018-as évben is eddig az iroda minden meghirdetett csoportja megvalósult.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk