hirdetés
hirdetés

21 pályázat a Greennovációs Nagydíj döntőjében

50 pályázatból 21-et juttatott döntőbe a zsűri a III. Greennovációs Nagydíjon.

hirdetés

A szaklapkiadónk, a Professional Publishing Hungary harmadszor hirdette meg a Greennovációs Nagydíjat, de most fordult elő először, hogy nem csak az FMCG szakterületről várt pályázatokat, hanem szinte minden iparágból. A bővítés meghozta az áttörést, 50 nevezés érkezett, a legtöbb a turizmus, a mezőgazdaság, az FMCG, az energetika és a gyártástechnológia területéről.

Öt kategóriába lehetett jelentkezni, a termelő, termék, szolgáltató kategóriába jelentős számú pályázat érkezett. A reklám/promóció kategóriában a szokottnál kevesebben vettek részt, valamint ezek nem hagyományos reklámkampányok voltak, hanem elsősorban társadalmi felelősségvállalási programok, nagyszámú aktív résztvevő bevonásával.

A beérkezett pályázatok mindegyike színvonalas volt, de nagyon nehéz dolga volt a zsűrinek, mert sok esetben az almát a körtével kellett összehasonlítania, értékelnie.

Kiemelt szempont volt, hogy olyan innovatív kezdeményezéseket díjazzanak, ahol a pályázó beruházásokat, fejlesztéseket hajtott végre a környezeti terhek csökkentéséért, vagy a fenntarthatóság és a helyi közösségek érdekében. Ezek alapján az alábbi 21 pályázó jutott shortlistre:

taabl


A verseny díjátadója március 26-án lesz a Falk1 Rendezvényközpontban 16 órától. Az eseményen (http://www.greennovacio.hu/2013/index.php) bemutatkoznak a kategóriagyőztesek.

A workshopon ezen kívül Deák Csaba, a Nemzeti Innovációs Hivatal stratégiai elnökhelyettese a hazai környezetvédelmi pályázatokról, trendekről, kormányzati törekvésekről, Petrik Ida, a BCSDH igazgatója a vállalati fenntarthatóság komplex értelmezéséről tart előadást.

A III. Greennovációs Nagydíjra érkezett pályázatokról, díjazottakról Hartay Mihály, környezetvédelmi és hulladékgazdálkodási szakértő tart értékelést.


Zsűritagok:
Bálint Mária, ügyvezető igazgató, Bálint Analitika
Belák Zoltán, ügyvezető igazgató, Yourcontact
Bódis Gergely, tulajdonos, TONIC
Dr. Bándi Gyula, egyetemi tanár, környezetjog, PPKE Jog- és Államtudományi Kar
Dr. Deák Csaba, stratégiai elnökhelyettes, Nemzeti Innovációs Hivatal
Hartay Mihály, környezetvédelmi, hulladékgazdálkodási szakértő
Némethi Erika, igazgató, Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete
Petrik Ida, igazgatók, BCSDH
Tímea Balzer, Executive Assistant Manager , Sofitel Budapest Chain Bridge

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk