hirdetés
hirdetés

4D-s mozit és vízi dodzsemet is kapott a zalaszabari kalandpark

Önerős beruházással, nettó 170 millió forintos költséggel fejlesztették a zalaszabari kalandparkot és az ott működő gyermektábort.

hirdetés

Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára a pénteki avatón elmondta: a Holnapocska Tábor - Zobori KalandoZoo olyan létesítmény, amelyet európai uniós és hazai források segítségével építettek, de mostanra képesek önerőből további fejlesztéseket megvalósítani. Az uniós fejlesztési forrásoknak éppen az a céljuk, hogy olyan programokat finanszírozzanak, amelyek hosszú távon is működőképesek, illetve további fejlesztéseket vonzanak - tette hozzá.

Forrás: zoborikalandozoo.hu
Forrás: zoborikalandozoo.hu
Kiemelte: a kreatív ötletekkel évek óta folyamatosan továbbfejlesztett gyermektábor és kalandpark tulajdonosa, a Szabadics család mintaként szolgálhat a magyar vállalkozók számára azzal, hogy több száz hátrányos helyzetű, illetve súlyos betegségből gyógyuló gyerek számára biztosít évente karitatív táborozásokat.

Szabadics Zoltán elmondta: a tavalyi mintegy 370 után az idén közel 500 rászoruló vagy krónikus beteg gyereket látnak vendégül egyhetes élményterápiás táborokban. Magyarország egyetlen önfenntartó gyermektáborának működtetését a kalandpark bevételei fedezik, illetve támogatók is társulnak ehhez, például az Erzsébet-program.

A zalaszabari létesítmény idei fejlesztéseit nettó 170 millió forintos, teljes egészében önerős beruházással valósították meg. Egyebek mellett 4D-s mozit, elektromos és vízi dodzsemeket, valamint kültéri óriáscsúszdákat helyeztek üzembe, nyárra pedig vizes játszóteret alakítanak ki. Bővítették a mosdókat, a járdákat és a parkolóterületet is.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai