hirdetés
hirdetés

A görög piacra is kiterjeszti szárnyait az Etihad

Code-share megállapodást kötött a legnagyobb görög légitársaság, az Aegean Airlines és Abu Dzabi fuvarosa, az Európában egyre nagyobb érdekeltségekkel bíró Etihad Airways.

hirdetés

A megállapodás értelmében közös Etihad-Aegean kód alatt repül majd hetente négyszer a 2014. március 30-án első útjára induló Athén-Abu Dzabi járat. Az útvonalon egy 168 üléses Airbus A320-as repül majd.

Az Etihad saját gépével 2009 óta repül a két város közt naponta. A nyári menetrenddel bővülő kapacitás kielígit az útvonal iránti folyamatosan növekvő igényeket.

Ezen kívül szintén Etihad kód alatt is repül majd az Aegean 16 belföldi illetve 10 európai járata. Elóbbiek: Alexandroupolisz, Chania, Chiosz, Heraklion, Ioannina, Kavala, Kefalónia, Korfu, Kosz, Lemnosz, Míkonosz, Mytilene, Rodosz, Szamosz, Szantorini és Szaloniki. Utóbbiak pedig Bécs, Prága, Róma, Velence, Varsó, Bukarest, Madrid, Tirana, Szófia és Larnaka lesznek. 

Cserébe 7, az Öböl térségében, Ausztráliában és Dél-Afrikában lévő  Etihad desztinációra közlekedő Etihad járatra kerül az Aegean kódja. Az úti célok Bahrain, Kuwait, Johannesburg, Melbourne, Perth és Sydney.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai