hirdetés
hirdetés

A Hertelendy kastélyszálló is a Hotelstars-ban

Magyarországon elsőként a Hertelendy Kastély 14 szobája nyerte el az 5* superior minősítést - közölte a Turizmus Online-nal a szálloda.

hirdetés

A döntést a Magyar Szállodaszövetség hozta meg, amely a Hotelstars Union alapító tagjaként végzi a szállodák minősítését Magyarországon.

Dr. Erdei János, a Magyar Szállodaszövetség elnöke elmondta: „A Hotelstars Union-ban együttműködő szállodaszövetségek ezzel a lépéssel hozzájárulnak országaikban a szállodák színvonalának emeléséhez, s egyúttal a vendégek számára átláthatóbbá teszik a hotelek osztályba sorolását, egyértelművé teszik a várható szolgáltatások mértékét, tartalmát és színvonalát.” A minősítés folyamatáról kifejtette: a minősítés három részből áll: a szálloda önminősítése, a minősítő bizottság helyszíni ellenőrzése és a bíráló bizottság bírálata. A 270 kritérium alapján maximum 860 pont szerezhető. „Valamennyi kategóriának van „superior” változata is, melyek teljesítéséhez plusz pontok elérése szükséges”, mondta Erdei.

Magyarországon elsőként a Hertelendy Kastély nyerte el az 5* superior besorolást. A svájci tulajdonban lévő Kastély 2010 óta a Relais & Châteaux szállodacsalád egyetlen hazai tagja.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai