hirdetés
hirdetés

A középdöntőig jutott a TUI-főnök slágere Angliában

Szeptemberben az idei nemzetközi „UK Songwriting Contest” tehetségkutató verseny középdöntőjébe választották azt a dalt, amelynek szerzője Andreas Hamorszky, a TUI Magyarország ügyvezetője.

hirdetés

A zsűriben többek között olyan nemzetközi hírű producerek voltak mint Stuart Epps (Elton John, Robbie Williams, Led Zeppelin, Bill Wyman, Paul Weller, Oasis), BRIT Award winning producer, songwriter és musical director Simon Ellis (S Club 7, Britney Spears) és a legendás producer, musical director és komponista Richard Niles (Paul McCartney, Kylie Minogue, Boy Zone, Take That, Mariah Carey, Cliff Richard) és a díjnyertes winning country star Lucie Diamond.

Hamorszky nem csak szerzőként jegyzi a dalt, hanem énekesként és gitárosként is szerepel a stúdiófelvételen.

A zenész-cégvezető lapunk kérdésére elmondta, hogy a dalt játszó The Bandys zenekar alkalmi társulásnak tekinthető, tagjai között a Fresh Fabrik és a Bikini tagjai is megtalálhatók. Hamorszky muzsikus vénáját korábban is csillogtatta: előző munkahelyének karácsonyi partiján is fellépett Bécsben előadóként. Hamarosan viszont elkezdik az első nagylemezük felvételeit.

Bandy Believe in Peace V1 M by The Bandys

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Zenészek között a legjobbb idegenforgalmi szakember!
Az idegenforgalmi szakemberek között a legjobb zenész?
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk