hirdetés
hirdetés

Saját bora, dala, szépségkirálynője lesz a Magyar Világtalálkozónak

Az Uránia Nemzeti Filmszínházban ismertették a május 19. és 26. között immár harmadszorra megrendezésre kerülő rendezvény programjait.

hirdetés
Dr. Tanka László, a Panoráma Világklub és Világtalálkozó elnöke szerint egy sajátos szellemi-kulturális hidat kívánnak építeni és erősíteni a világba szétszóratott magyarság és a Kárpát-medence között. A Világtalálkozó jelmondata: Határtalan összefogás. E gondolatkör mellé kívánják állítani a szervezők a társadalmi, a kulturális, a szociális, az üzleti élet, a média, a sport, valamint a karitatív és a civilszféra képviselőit, minden megkülönböztetéstől mentesen, befogadva más  nemzetek értékeit is. Ennek jelképes és valóságos találkozóhelye lett a Világfalu, amelyet a budapesti SYMA Rendezvényközpontban építenek fel, s május 24-26 között várja a vendégeket.
 
A Világtalálkozónak van saját bora, saját dala, sőt lesz szépségkirálynője is. Ismét megalkotják emlékművét, ezúttal óriás festményként. Jótékonysági házépítéshez várnak támogatást a szervezők, és a filmszemle mellett film- mesterkurzusra is lehet jelentkezni. A Világtalálkozó idején tartott Társadalmi Párbeszéd Fórumra dr. Czeglédi József, a KEP ügyvezető elnöke hívta fel a figyelmet. Budapesten kívül Szeged- Ópusztaszeren, Debrecenben Törökszentmiklóson, Szekszárdon, Bonyhádon, Monokon, a Balaton körüli települések némelyikében is különféle rendezvényekkel, programokkal várják az érdeklődőket. Eljutnak a Világtalálkozó résztvevői Csíksomlyóra, Beregszászba, Szolyvára, és Révkomáromba is. A részletes program megismerhető a www.vilagtalalkozo.hu honlapról.
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai