A most 30 éves Coninvest hamarosan új központba költözhet

"Álmodtunk egy nagyot", mondta a születésnapi ünnepségen Kertész Mirjam, a cég alapító ügyvezető tulajdonosa. Az új, sóskúti központba remélhetőleg tavaszra költözhet át Budaörsről a Coninvest teljes csapata.

Az idén 30 éves Coninvest cégcsoport konyhatechnológiával, belsőépítészettel és szervizszolgáltatással foglalkozik. A jelenleg Budaörsön működő cég nevéhez csak az elmúlt pár évből olyan jelentős projektek fűződnek, mint a Bosch Budapest Innovációs Kampusz 4000 adagos főzőkonyhája, az Onyx Műhely látványkonyhája, vagy a Matild Palace - Luxury Collection Hotel konyhája.
 
Az elmúlt időszak dinamikusan fejlődése okán a vállalkozás vezetői 2021-ben egy minden igényt kielégítő, modern, rugalmasan alakítható terekkel rendelkező, saját fejlesztésű ingatlanberuházás mellett döntöttek.
A cég, mint erről beszámolt Kertész Mirjam is a szülinapi ünnepség alkalmával, 2021-ben támogatási kérelmet nyújtott be a GINOP Plusz-1.2.1-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című felhívás keretén belül. Ennek kapcsán megkapták, és át is utaltak számukra megítélt, feltételesen vissza nem térítendő 134,55 millió forint támogatási összeget.

„Álmodtunk egy nagyon nagyot, nyugat-európai mintára egy autópályáról látható, igazán színvonalas cégközpontot, ahol a műhelyünk, az alkatrészraktárunk, az irodáink, a tárgyalóink, a látványkonyhánk, minden egy helyen megtalálható. Ide egy olyan egy terű, 300 nm-es multifunkcionális bemutatótermet terveztünk, ahol akár 50 főt is könnyedén tudunk fogadni, workshop-okat, továbbképzéseket tartani, rendezni" – mondta a sajtótájékoztatón Kertész Mirjam, a Coninvest ügyvezető igazgatója.

Az új cégközpont építése során a Coninvest a fenntarthatóságot elsődleges szempontként kezeli. A Fézler Zsolt építész által megálmodott futurisztikus, irodai gémkapocs által inspirált forma mögött olyan megoldások találhatóak, mint a nyitás- és jelenlét-érzékelőkkel rendelkező okos irodák, amelyek automatikusan lekapcsolják a világítást, a fűtést és a klímát. A céges autóflotta jövőbeli fejlesztésére gondolva két elektromos autótöltő már telepítésre került, a második ütemben pedig tervben van egy napelemes autóparkoló árnyékolás megvalósítása is.

A beruházás átadása 2023 tavaszán várható.

 

A sajtótájékoztatóval egybekötött projektnyitó rendezvény egyben a Coninvest 30. születésnapjának megünneplése is volt, ahol Árpás László sonkamester kínálta az előételt, Botos Tamás, a budaörsi Rutin séfje készített kóstolófalatokat, Wolf Tamás cukrászmester tortája mellé pedig a Gottwald Borászat pezsgőjét töltötte Gottwald Szilárd a poharakba.

 

Forrás: Coninvest / Turizmus Online


Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.