hirdetés
hirdetés

A Robinson Tours után Neptun Tours névvel folytatja Jakócs Áron

A magát környezettudatos utazási irodaként aposztrofáló új Neptun Tours ügyvezetőjeként mutatkozott be az egykori Robinson Tours ügyvezetője, Jakócs Áron.

hirdetés

Idén májusban a koronavírus-válság első utazási irodás áldozataként zárt be 25 év működés után a Robinson Tours. A 80 alkalmazottal működő, a bolgár utazások szakértőjeként ismert tour operátor ügyvezetője, Jakócs Áron a következő bejegyzést tette a napokban a Neptun Tours ügyvezetőjeként a társaság Facebook oldalán:

"Kedves Utazni Vágyók! E oldal megalkotójaként üdvözlök Mindenkit a Neptun Tours Ltd. nevében! Reméljük 2021 végre elhozza az utazás szabadságát! Érdemes már nézelődni, tájékozodni. Ebben kívánunk segítségükre lenni a nemsokára itt megjelenő kedvező ajánlatokkal! Részletekkel és újdonságainkkal nemsokára jelentkezünk ....

Kínálataink magyarországi partnerirodáinkban is elerhetőek lesznek! Boldog, Jó egészségben Gazdag Új Évet Kívánunk!

Jakócs Áron ügyvezető"

Az MKEH-nál 2020. december 11-én határon átnyúló szolgáltatóként TO-000059 számon nyilvántartásba vett, szófiai bejegyzésű Neptun Tours környezettudatos utazási irodaként ír magáról és Bulgáriába, Montenegróba és Albániába szervez utazásokat  helyszíni asszisztenciával és kirándulási lehetőségekkel.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk