hirdetés
hirdetés

A Wizz új zöld szolgáltatása

Amivel semlegesítik a szén-dioxid kibocsátást.

hirdetés

A zöld megoldásokat különben is előtérbe helyező légitársaság a károsanyag-kibocsátás csökkentését célzó elkötelezettségének jegyében egy olyan, a szén-dioxid kibocsátást nyomon követő rendszert vezet be, amely lehetővé teszi az utasoknak, hogy kiszámolják a repülésük környezeti hatását, illetve a repülésük során kibocsátott szén-dioxid mennyiségét.

A rendszert az éghajlatváltozással kapcsolatos technológiákkal foglalkozó CHOOSE vállalattal közösen vezetik be. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az utasok nyomon kövessék az utazásuk ökológiai lábnyomát. miközben egyúttal megbízható, jelentős hatású éghajlatvédelmi projekteket is támogatnak.

A wizzair.com oldalon a repülési adatok megadásával vehető igénybe a szén-dioxid kibocsátást kiszámoló rendszer, amelynek segítségével az utasok könnyen megtudhatják és azonnal kompenzálhatják is az utazásuk károsanyag-kibocsátását egy hitelesített, szén-dioxid csökkentő projekt anyagi támogatásával. Az átutalást követően a károsanyag-kibocsátás ellensúlyozását egy online tanúsítvány igazolja vissza.

„Mindent megteszünk azért, hogy tovább csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat és mi maradjunk a legzöldebb légitársaság a piacon”, mondta ezzel kapcsolatbanl Marion Geoffroy, a légügyi cég vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója.

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai