hirdetés

Adventi gasztroforradalom a Bazilikánál

Magyarország legjobb gasztro fotósát, Szendeff Lőrincet is megihlette az Adventi Ünnep a Bazilikánál street food fesztiválja. A vásáron olyan neves kiállítók ételei találhatók, mint a Zing Burger, a KIOSK, a Szegyház, a Fish & Chips, a Budaörsi Halpiac vagy a Post Bistro, melyekhez DiVino forralt bort, gyümölcsös Finlandia vagy Unicum aszalt szilvás forró koktélokat is választhatnak az odalátogatók.

hirdetés

Az Adventi Ünnep a Bazilikánál a vásárlás lehetőségén messze túlmutat, számos program vonzza a látogatókat a helyszínre. A vásárral olyan közösségi teret próbálnak kialakítani, amely együttlétre inspirál, és ahol minden korosztály jól érzi magát. Az Adventi Ünnep a Bazilikánál vásár nem sorolható a megszokott karácsonyi vásárok közé. Gasztroforradalmával kitűnik Budapest és az ország többi vására közül.

Konfitált kacsacomb - KIOSK

A belvárosi gasztrocsakraponton olyan neves kiállítók ételeit kóstolhatjuk, mint a Zing Burger, a KIOSK, a Szegyház, a Hal & Chips, a Budaörsi Halpiac vagy a Post Bistro.

Fish and chips

Magyarország legjobb gasztrofotósát, Szendeff Lőrincet is megihlette a Bazilika előtti Adventi Ünnep „street food fesztiválja”. Az ételekhez DiVino forralt bort, Finlandia vagy Unicum aszalt szilvás forró koktélokat párosított.

marhaszegy - Szegyház

 

(forrás: Vendég&Hotel Online / MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai