hirdetés

Amerika study tour a Premio Travel partnereinek

A múlt héten utazott partnereivel a PremioTravel az Egyesült Államokba. A körutazásokat szervező utazási iroda 25 viszonteladót hívott meg 4 országból a kiemelt viszonteladói közül.

hirdetés

Miután átszelték az óceánt és landolt a gép Los Angelesben, sűrű programon vettek részt a kedves kollégák: az Angyalok városában városnézés során megnézték a főbb látnivalókat, sétáltak a Rodeo Drive-on, a Sunset Boulevard-on, ellátogattak Beverly Hills-be is. A következő „munkanap” is nagyon fárasztóan telt, mivel átutaztak Las Vegasba, ahol esti városnézésen vettek részt és kipróbálhatták a szerencséjüket is a kaszinókban. A több, mint egy hetes program során helikoptereztek még a Grand Canyon felett, átutaztak a Death Valley nemzeti parkon és Santa Barbarán is töltöttek egy kis időt, mielőtt Malibu felé vették az irányt. Az utolsó kint töltött napon pedig San Diego-ban is felkeresték az óvárost, a Bilbao Parkot és a Coronado-szigetet.

 

A PremioTravel kiemelt figyelmet fordít a partereivel való szoros együttműködésre és fontosnak tartja, hogy azokat a programokat mutassák meg az értékesítő iroda képviselőinek, amikre az utasok is jelentkeznek, hogy első kézből kaphassanak információt a teljes szervezésről. Az utazásszervező a közelmúltban megnyitotta a foglalási rendszerét is a közvetítő partnerek részére, így már még könnyebben és gyorsabban tudnak együtt dolgozni a partnerirodákkal.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk