hirdetés
hirdetés

ANTOR workshop Moszkvában

Az Oroszországban működő Nemzeti Idegenforgalmi Hivatalok Szövetsége (ANTOR) ebben az évben nyolcadik alkalommal rendezte meg Moszkvában az ún. ANTOR MICE workshopot.

hirdetés

A hivatásturizmus témakörében 2012. január 26-án megszervezett eseménynek ebben az évben is a belvárosi Ritz-Carlton szálloda biztosított helyszínt. A rendezvényre rekordszámú (127) cég jelentkezett be, s több mint 900 orosz szakember regisztrált és látogatott el.

Magyarországot a Magyar Turizmus Zrt. oroszországi külképviselete és egy magyar tour-operator képviselte. Aranyossy Mihály, az MT Zrt. megbízott moszkvai képviseletvezetője a rendezvényt követően elmondta, hogy a kiállítási asztalnál és a prezentációt követően is több megkeresést kaptak konferenciák és incentive rendezvények vonatkozásában.

Az orosz beutazó forgalom a KSH legfrissebb adatai szerint jelentősen növekedett a 2011. január-novemberi időszakban, a magyar kereskedelmi szálláshelyeken több mint 422 ezer orosz vendégéjszakát regisztráltak, ami 18,7%-os bővülés az előző év azonos időszakához képest.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk