hirdetés
hirdetés

Aranyérmes a Törley rosépezsgője

17. alkalommal megrendezett Vinalies Internationales nemzetközi borversenyre. Ezen a rangos versenyen idén François President Rosé Brut 2006-os évjáratú pezsgőjével aranyérmet szerzett a Törley cégcsoport.

hirdetés

Összesen 3328 bor- és pezsgőminta érkezett 43 országból a franciaországi, idén 17. alkalommal megrendezett Vinalies Internationales nemzetközi borversenyre. Ezen a rangos versenyen idén François President Rosé Brut 2006-os évjáratú pezsgőjével aranyérmet szerzett a Törley cégcsoport – adott hírt közleményében a társaság.

A 982 kiosztott éremből 263 volt arany, 719 pedig ezüst. Győztes pezsgőjét közleményében díjnyertes pezsgőjét világos és elegáns lazacszínűnek írja le a Törley. Az ital közepesen intenzív fejlett illatú, amelyben „a pinot noir komplex aromái epret sejtetnek”, amelyet „körülöleli az érett pezsgőkre jellemző finom tósztosság és kekszesség”. Savai „játékosak”, a több éves finomseprős érlelésből eredő zamatokat pedig hosszan érezhetjük még a korty lenyelése után is – jellemzi a díjnyertes pezsgőt a közlemény. (forrás: Agromonitor)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk