hirdetés
hirdetés

Átalakítja járatstruktúráját az Air Mauritius

Az Air Mauritius légitársaság 3 százalékkal, közel kétmillióra növeli járatain 2012 április 1. és 2013 március 31. között kínált helyeinek számát a tavalyi évhez képest.

hirdetés

A légitársaság idei pénzügyi évére vonatkozó új üzleti modellje és útvonalhálózatának optimalizációja már elkészült. A változásoknak köszönhetően a társaság kapacitása 3%-kal nő, ami főként a rövid- és közepes távú útvonalakat érinti az Indiai óceán partvidékén és a feltörekvő piacokon, közölte lapunkkal a légitársaság.

Az optimalizálási folyamat eredményeként néhány járatot megszünettek. Május végétől Milánóba, Sydneybe, Melbournbe áll le a járat. October 12 után nem közlekednek Frankfurtba, Münchenbe, Genfbe és Durbanba.

Megmaradnak a következő desztinációk: Párizs, London, Nairobi, Johannesburg, Cape Town, St Denis, St Pierre, Antananarivo, Rodrigues, Perth, Kuala Lumpur, Szingapúr, Hongkong, Shanghaj, Mumbai, Delhi, Bangalore és Chennai.

Heti egy új járattal többet kínálnak áprilistól Mumbaiba, így a járatszám heti 4-re nő. 2012 júniusától heti három járat indul Perth-be. 2012 októberétől plusz egy járattal heti 3-ra nő a Nairobiba közlekedő járat gyakorisága. A johannesburgi dupláznak, heti 7-ről 14-re. Cape Townba heti három, Antananarivo heti 6, Kuala Lumpurba pedig heti három nonstop járat indul a jövőben. 

Azokat a járatokat szintén visszahívja a légitársaság, amelyeket partnerei révén HUB-jain keresztül ki tudja szolgálni. Európában Olaszországból például 6 városból van lehetősége az Air Mauritius utasainak partnerével, az Air France-szal a párizsi HUB-on keresztül utaznia napi két alkalommal. Hasonlóan Németországból is, ahol 10 úti célról kínál napi 2 járatot az Air France Párizs érintésével, Svájcból pedig 3 desztinációról kínálja ugyanezt.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai