hirdetés
hirdetés

Az ECTAA új főtitkára Budapestre látogatott

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének meghívására november 22-én Magyarországra látogatott Eric Drésin, az ECTAA (Európai Utazási Irodák Szövetségeinek ernyőszervezete) főtitkára.

hirdetés

Eric Drésint 2019. októberében választották meg és a MUISZ meghívásának eleget téve első hivatali útja Budapestre vezetett. Látogatása alkalmával tájékozódott a MUISZ működéséről, a magyarországi turisztikai szektor legfontosabb kérdéseiről. A főtitkár kiemelte, hogy az ECTAA a tagoknak nyújtott szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt és kiemelt célja az európai utazási irodai szövetségek közötti tapasztalatok megosztása, a kölcsönös eszmecsere, s az Európai Unióban az utazási irodai szakma lobbierejének további növelése, mely tevékenységet képzett munkatársaik és szakjogászok segítik. Az ECTAA decemberi közgyűlése Ras al Khaimah-ban kerül megrendezésre, amelyen a MUISZ-t Hajdú Attila, a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának vez

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk