hirdetés

EXKLUZÍV TARTALOM

Bajban a FINA miatt a füredi szállodák

Először úgy tűnt, fantasztikus szezonjuk lesz azoknak a füredi hoteleknek, amelyek részt vesznek a hamarosan kezdődő FINA Úszó Világbajnokság szálláshelyeiként. Aztán minden másképp alakult...

hirdetés

A balatonfüredi szállások közül jónéhánynak majd' teljes kapacitását lefoglalta a FINA szervező bizottsága - azon házakról van szó, amelyek garantált szobákat biztosítanak a rendezvény két hete alatt.

Azonban mostanában jött a hideg zuhany: számos hotelben csupán a töredékét tölti meg a FINA szervezőbizottsága versenyzőkkel, más csapattagokkal, szervezőkkel, bírákkal illetve olyan vendégkörrel, akik az Úszó VB miatt Füredre tartanak. Így ott állnak a füredi hotelek szabad kapacitással - a nyári csúcsszezon kellős közepén. Ráadásul úgy, hogy elküldték már azt a megbízható vendégkört, akik bejelentkeztek (volna) időben, és foglaltak volna nyaralásra szobát - ámde a FINÁ-ra való hivatkozással mégsem jöhetnek idén.

Van a füredi FINA esetében olyan szálláshely, ahol az előre lekötött összes szobát most visszaadták a szervezők - úgyhogy nyárra a töltés ezekben az esetekben most kezdődik el. A füredieknek nyakukon a csúcsszezon, és most főhet a fejük, mert önhibájukon kívül nagy bevételtől eshetnek el.

A FINA vizes világbajnokság 2017. július 14-én kezdődik és 30-áig tart. A sporteseményeket két helyszínen, Budapesten és Balatonfüreden rendezik meg. Balatonfüred a nyílt vízi úszószámoknak ad otthont július 15. és 21-. között. 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége májusi régióülésén elhangzott, hogy akadnak még helyek a vizes világbajnokság ideje alatt a Balaton északi partján. 

forrás: facebook.com
forrás: facebook.com

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk