hirdetés
hirdetés

Bangladesben is piacra lép az Accor

Két szálloda nyitását tervezi Bangladesben az Accor, jelentette be a szállodavállalat. 

hirdetés

A két új ingatlanra, a Novotel Dhaka Gulshan Avenue-re az ország fővárosában és a Novotel Chittagong-ra, menedzsment szerződést kötött az Accor. A fejlesztésekkel több mint 350 szobával nő Banglades két legnagyobb városának szállodai kínálata. Az Accor 30 éve van jelen az ázsiai-csendes óceáni térségben, a mostani szerződés is a Dél-Ázsiai piac iránti elkötelezettségüket bizonyítja. Banglades a 17. ország a régióban, ahol az Accor szállodákat üzemeltet.

A Novotel Dhaka Gulshan Avenue Dhaka üzleti és diplomata negyedében, Gulshanban nyílik. A 185 szobás szálloda üzleti találkozóknak, konferenciáknak is helyet adhat. Megtalálható majd benne a Novotel egyik védjegyének számító egyész napos kiszolgállást biztosító "The Square" étterem is. A vendégek úszómedencét és fitnesz termet is igénybe vehetnek.

A 170 szobás Novotel Chittagong Banglades kereskedelmi központjának számító Chittagong fő üzleti városrészén nyílik. A szállodában 3 vendéglátóhely közül választhatnak a vendégek, itt a The Square mellett a Sky Bar is megtalálható lesz. A relaxálásban úszómedence, fitnesz központ, szauna és spa részleg segíti a vendégeket.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk