hirdetés
hirdetés

Best Reisen: Dino Club Horvátországban is

Június 20-tól indul a Best Reisen négy- és ötcsillagos szállodákban elérhető családbarát szolgáltatása, a Dino Club Horvátországban is.

hirdetés

Zám Tibor cégvezető úgy véli, a bevezetést követően jól fog teljesíteni a termék. Szerinte Horvátországban sem csak az olcsó nyaralási lehetőségeket keresik a magyarok. A már foglalható horvátországi Dino Club szállás az iskolaszünet végéig vehető igénybe.

Első horvátországi partnerük a Zadartól nem messze fekvő Starigrad-Paklenica-i Bluesun Hotel Alan illetve a Bluesun Alan apartmanok. A horvátországi az első olyan külföldi Dino Club szálláshely, ahova egyénileg utaznak a Best Reisen utasai.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk