hirdetés
hirdetés

Best Reisen Roadshow 2012

A Best Reisen a 2010-es évhez hasonlóan idén is több állomásos roadshow keretében mutatja be a nyári/őszi árualapját viszonteladóinak.

hirdetés

A vezető touroperátor február 28-án és 29-én kelt útra első ízben. Pécsett és Szegeden összesen több mint ötven partner jelezte részvételét, s a két város vonzáskörzetéből is akadtak jelentkezők a bemutatóra. Az előadások jó hangulatban zajlottak, sok hasznos információval gazdagodhattak a prezentáción résztvevők s a Best Reisen kollégái interaktív előadásokat tartva örömmel vették, ha egy-egy kérdéssel „közbevágtak” a viszonteladóktól érkező kollégák.

Ezzel nem ért véget a road show, március első hetében például Debrecenben és Győrött tartja soron következő prezentációját a Best Reisen delegációja.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés