hirdetés
hirdetés

Előfoglalás-özön a Haris Travel Clubnál

Haris Ernő szerint, aki 1979 óta vezeti a cégét, míg a tavalyi év rosszabb volt 2011-nél is, idén az előfoglalási adatok eddig sosem volt magas szintet értek el. A megnövekedett érdeklődést igazolta a hétvégi, immár 14-ik alkalommal megtartott  „Évadnyitó" kirándulásuk is, melyen a résztvevők hat buszt töltöttek meg.

hirdetés

A világ legszebb és legtávolabbi pontjaira meghirdetett útjaikat sikerült versenyképes árakon kiajánlani. Újdonság lesz egy olyan dél-afrikai út, melyen a Viktória vízesést is megtekinthetik a magyar utasok. Bhután is bekerült a kulturális körutak közé. Észak és Dél- Amerikába számos utat szerveznek, ezért a Haris Travel Club tagja lett a tavaly óta működő Discover Amerika egyesületnek. Az Utazás kiállításon a Discover Amerika külön standján állítanak ki. Intenzív a promócióba fog az iroda: a 47-es villamoson óriás hirdetésük látható február közepéig. Ezt követi a metró mozgólépcsőinél, majd az Utazás Kiállításhoz bevezető utak mentén kihelyezett plakátsorozat.

A hétvégi "Évadnyitó" kirándulás során a nagyszámú utas először a Planetáriumban „bolygóközi utazáson” vehetett részt, a csillagos ég és bolygóink titkaival ismerkedhettek meg. Majd Esztergomba vitt tovább az út: átkeltünk Párkányba is, a Mária Valéria hídról talán a legszebb a Bazilika panorámája. Egy forgalom mentes helyen kiszállva tényleg meleg, és tényleg borból készült forralt bor, valamint frissen sült pogácsák fogyasztása közben bemozgattuk lábainkat. Majd a művészet került sorra. A télen (sajnos) zárva tartó Keresztény Múzeum a túra résztvevői számára nyitott csak ki. Elmondhattuk, hogy miénk itt a tér, a múzeum valamennyi hadra fogható tárlatvezetője csoportunkkal foglalkozott. Az ország leggazdagabb egyházi gyűjteménye elsősorban a középkor kiemelkedő alkotásairól (Garamszentbenedeki Úrkoporsó, MS Mester festményei, Kolozsvári Tamás Kálvária oltára) nevezetes, de órákat igényelne a hímzések, szobrok, porcelánok egyéb műtárgyak részletes megtekintése is. Végül a gasztronómiai élvezetek kerültek sorra: a résztvevőket Visegrádon fáklyákkal, dobpergéssel, élő reneszánsz zenével, valamint korhű ételsorral kényeztette a Reneszánsz Étterem.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Ügyes marketing!!!!
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai