hirdetés
hirdetés

Borbarátok estje a Giardino Étteremben

Keddenként, 19 órától borbarátoknak kínál különleges büfévacsorát a Kempinski Hotel Corvinus Budapest étterme. Roland Holzer, a Kempinski Hotel Corvinus főszakácsa a Borbarátok estje büféválasztékát gondosan válogatott helyi alapanyagokból állítja össze. 

hirdetés

A hidegbüfé gazdag kínálatában - amely magában foglalja a libamájat számos elkészítési módon, különleges kézműves sajtokat, kőrözöttet, ínycsiklandó sonkákat, kolbászokat és friss pékárukat -, tobzódhat a magyar konyhát szerető vagy azzal most ismerkedő látogató. A hagyományos magyaros ízek mellett mindig másik, kiváló hazai borpince választékát kóstolhatják végig a vendégek. Az est különlegessége, hogy a borokat maga a borász mutatja be és aznap az ő kedvenc főfogásaiból áll össze a menü. Az ételsor lezárásaként ismét a büféről választja ki a vendég a a legfinomabb magyar desszerteket, pl. a Somlói galuskát, Rigó Jancsit, réteseket. Azok sem maradnak hoppon, akik tartózkodnak a húsfogyasztástól, hiszen a főszakács arra is ügyel, hogy ők is megtalálják a büfén és a napi menüsorban a vegetariánus fogásokat.

Április 24-én a szekszárdi Bodri Pincészet borai mutatkoztak be, a vendégpincészet borait a következő keddig még megkóstolhatják a Giardino Étteremben.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk