hirdetés
hirdetés

Bővíti amerikai járatait a KLM

Az Egyesült Államok novembertől újra lehetővé teszi a beutazást az oltott turisták számára, ezért a KLM a téli menetrendi időszakban növeli az amerikai járatok számát. A holland kormány ezzel egyidejűleg arról döntött, hogy visszavonja az Egyesült Államokból érkező, oltott turistákra vonatkozó karanténkötelezettséget, amely miatt a KLM-nek több járatot is törölnie kellett - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

hirdetés

engeni területéről ismét be lehet utazni, ha az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által elfogadott oltás (Pfizer, Moderna, Janssen, Astra Zeneca, Sinopharm) minden adagját megkapta az utas, és ezt igazolni tudja. Emellett a beutazás előtt három napnál nem régebbi PCR tesztet is fel kell mutatni a beszállításnál.

Az enyhülő szabályozásnak köszönhetően a KLM december 7-től újraindítja a Las Vegas-i és miami járatokat. Azok az utasok, akiknek ezekre a járatokra volt foglalásuk, de a szigorodó szabályok miatt törölték, a KLM ingyenes átfoglalást biztosít.

A KLM Boeing 787-9 Dreamlinerei Miamiba kedden, pénteken és vasárnap, Las Vegasba pedig kedden, csütörtökön és vasárnap közlekednek.

Miami


*másnapi érkezés

Las Vegas


*másnapi érkezés

Ezen kívül a KLM New Yorkba, Bostonba, San Franciscóba, Los Angelesbe, Chicagóba, Atlantába és Houstonba is közlekedik a téli menetrendi időszakban.

Hálózati stratégia

A globális hálózat helyreállítása a KLM újraindításának középpontjában van. Már a járvány kitörésekor is arra törekedett a holland légicég, hogy a legtöbb célállomás elérhető maradjon, hogy akinek utaznia kellett, annak lehetőséget biztosítson, illetve az áruszállító járatok, valamint az egészségügyi segédeszközök, oltások célba juttatása is így volt garantálható. Ez a stratégia most előnyére van a KLM-nek, mivel sokkal egyszerűbben és hatékonyabban tudja a kínálatot bővíteni. A légitársaság azonban továbbra is kitart amellett, hogy egységesebb utazási szabályokra van szükség.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk