hirdetés
hirdetés

Budapest Varun Sharma Top5-ös listáján

Az Inside Luxury Travel világhírű műsorvezetője, Varun Sharma, nem ment el szó nélkül amellett, hogy a UCityGuides oldalán Budapestet beválasztották a világ 10 legszebb városa közé.

hirdetés

A legendás televíziós világutazó a Magyar Turizmus Zrt. Hungary Tourism Facebook oldalán úgy kommentálta a hírt, hogy a magyar fővárost ő mindjárt a Top5-be emelné! 

Varun Sharma – aki jelenleg Indiából küldte üdvözletét – 2011 áprilisában járt Magyarországon, hogy az Inside Luxury Travel stábjával felvételeket készítsen hazánkban. A forgatásban többek között a Magyar Turizmus Zrt., a BTDM Nonprofit Kft., a Malév, a Hertelendy Kastély és a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest is közreműködött. A Magyarországról és Budapestről készített filmet 167 országban fogják bemutatni novemberben, elsősorban a Travel Channelen, amelyet 500 millió háztartásban néznek világszerte.

Varun Sharma üzenete amellett, hogy rendkívüli elismerést jelent Budapest számára, tovább erősíti hazánk pozitív turisztikai imázsát is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk