hirdetés
hirdetés

A Duna-menti kerékpárút a legkedveltebb az európaiak közül

A tourism-review.com összeállításában a Duna-menti kerékpárút szerepel az első helyen a hét kedvenc közül. Duna menti kerékpárút a Duna mellett, négy országot érintő kerékpárút. Donaueschingen városában a Fekete-erdőben kezdődik és Budapesten keresztül egészen Konstancáig tart. 

hirdetés

A kerékpárosok nagyrészt a szelíd utak szerelmesei, azonban vannak olyan biciklire pattanó személyek, akik azt is élvezik ha van előttük egy kevés kihívás, mondjuk dombok formájában. A tourism-review.com összeállítása bemutatja azokat a kerékpár útvonalakat Európában, amely mindenki számára megfelel. Az cikk 7 olyan útvonalat mutat be, amelyek a legkedveltebb Európában. Ennek a listának az elején szerepel a Duna-menti kerékpárút, amelynek negyedik szakaszához tartozik fővárosunk is, Budapest.

A cikk azt írja a Budapestet érintő kerékpárútról, hogy családosoknak is megfelel, hiszen festői a táj, azonban aki kihívást keres, azt is találhat. Néhány kezdeti fázisban csodálatos, szelíd és ideális azok számára, akik nem akarnak túl sokat aggódni a terep milyenségén. A Duna teljes útvonala egy kicsit sok lehet azoknak, akik nem rendelkeznek elég rutinnal, azonban a Németország és Budapest közötti út ideális még nekik is ideális, hiszen az út minősége megfelelő, kövezett.

A Duna-menti kerékpárút mellett még hat másik kedvelt útvonal került fel a listára:

  • GRAN FONDO CAMPAGNOLO, Olaszország
  • FRIULI-VENEZIA GIULIA, Olaszország
  • LUBERON és MONT VENTOUX, Franciaország
  • LUCHON TO BAYONNE, Franciaország
  • THE ISLE OF WIGHT, Anglia
  • COUNTY CLARE, Írország

Forrás: Wikimedia Commons
Forrás: Wikimedia Commons

(forrás: Tourism-Review)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk