hirdetés
hirdetés

Cápa-para most már Törökországban is

Egy hős helybéli fürdőző felmosóbottal verte fejbe a fenevadat, így riasztva el a strandolóktól.

hirdetés

Ijesztő felvételeken az látható, ahogy a törökországi üdülőhelyen a tengerben fürdőzők közé úszik egy cápa, hatalmas riadalmat keltve.

A videót a közösségi médiában osztották meg és már rengetegen látták. A felvétel elején az látható ahogy a délnyugat-törökországi Marmaris partjainál feltűnő cápa uszonyai egyszer csak kitűnnek a vízből rögtön hatalmas riadalmat keltve.

depositphotos
depositphotos
 

A helyiek és a turisták a sekély vízben állnak, miközben a cápa köröz körülöttük. A háttérben állók rémülten mutogatnak, míg mások a vízbe merülve próbálnak menekülni, miközben a ragadozó a lábuk között köröz.

Megmentésükre egyszer csak az egyik ember odalép a cápához, és bizarr módon egy felmosóval kezdi el verni a fejét. Többször is fejbe vágja, miközben 

Néhány ütés után a cápa egy másik irányba a tömegtől távolabb úszott el, miközben az fürdőzők a helyükön maradnak amíg megbizonyosodnak arról, hogy távozik. A videó az ütés után még néhány másodpercig tovább folytatódik, és még látszódik benne a cápa uszonya és farka is.

A Földközi-tenger feltételezhetően 47 cápafajnak ad otthont, köztük a kék cápának, a nagy pörölycápának és a nagy fehér cápának, írja a Mirror.

A videó ITT tekinthető meg.

 

 

 

(forrás: Mirror / Blikk.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk