hirdetés
hirdetés

Csúcsot döntött a Sound

A közönség közel 60 ország fiataljaiból állt. A 165 ezres látogatószámmal a 2016-os esemény rekordja dőlt meg: idén 8000 résztvevővel voltak többen, mint 2 évvel ezelőtt.

hirdetés

A legerősebb, teltházas nap a fesztivál szombatján volt, ekkor 40 ezren voltak a kíváncsiak a programsorozatra, amit a látványosan megújult nagyszínpadon David Guetta zárt.

A nagyszínpadon öt nap alatt színpadra lépett a 2017-ben Grammy díjjal jutalmazott The Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, vagy Alesso. DJ Snake először érkezett Magyarországra, a fesztivál zárónapján, ahol egy másik headliner csapat, Axwell v Ingrosso társaságában zárták 2018-as Soundot. Eljött a hip-hop világsztár Big Sean és az egyik legsikeresebb brit R&B – pop énekesnő, Rita Ora. 

A szervezők tájékoztatása szerint nagy tömeg egy enyhe földrengést is okozott, a tihanyi mérőállomás olyan rezgést jelzett, amint amilyen a foci vb-na a Mexikó-Németország meccsen volt, amikor a mexikóiak belőtték a győztes gólt. Bár sokan voltak a fesztiválon, sem komolyabb balesetet, sem egyéb problémáról nem szólt jelentés, a Sound békében és biztonságban zajlott.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk