hirdetés

Designváltás az ibis Centrum Budapestben

Új dizájnba öltözött a Ráday utcában található szálloda mind a 126 szobája, a zenei tematika mentén átalakított lobbi pedig igazi közösségi térré változott, amely megjelenésében követi az Accor csoporthoz tartozó márka zenei rogramját.

hirdetés

A kezdeményezés fellépési lehetőséget ad fiatal, feltörekvő zenészeknek is. A nyár végén lezárult felújítást – amelynek során a szálloda végig zavartalanul üzemelt – a belvárosi hotel lobbijában tartott Late Beggars koncerttel ünnepelték meg munkatársaikkal és vendégeikkel közösen.

 

Az ibis Budapest Centrum vendégeit a hotelbe lépve inspiráló környezet fogadja. A lobbi bárjában neon „Let the music play” felirattal és zenei tematikájú képekkel találkoznak a látogatók, a bárki által használható gitár pedig nap mint nap igazi közösségi térré varázsolja a lobbit. A hotelben a felújítási munkákat 2022 októberében kezdték, és idén júliusban fejezték be, ennek során teljesen átalakultak a szobák is, miközben a szálloda zavartalanul üzemelt és fogadta vendégeit.

 

Az Accor fiatalokat megszólító márkáját letisztult, színes terek és zenei tematika jellemzi. Az ibis loves Music program évek óta támogatja a feltörekvő, fiatal zenészeket fesztiválokon – például a hazai Sziget fesztivál ibis x ALL Európa Színpadán is –, és hoteljeiben is gyakran ad lehetőséget tehetséges művészeknek fellépésre.

"Az ibis Budapest Centrum teljes megújulását most is zenei programmal zártuk le. A The Voice – Magyarország hangja versenyen megismert Kőhegyi Dávid Late Beggars nevű formációja látogatott el hozzánk, hogy ezt az izgalmas időszakot ünnepelhessük meg kollégáinkkal és vendégeinkkel. Kiváló terepnek bizonyult erre az új lobbink, amely már most vendégeink kedvenc közösségi tere”, mondta Füzi Anna igazgató.

 

A hotel 1999 nyara óta fogadja turisztikai és üzleti célból érkező vendégeit. A Kálvin tér mellett, a Ráday utcában található szálloda kiváló elhelyezkedése miatt a 25-55 éves utazók kedvelt szállása, hiszen a Dunapart, a Váci utca és a Nagy Vásárcsarnok is pár perc sétára található. A hotel a korosztály számára early check in és late check out lehetőséget, mélygarázsában parkolóhelyeket biztosít, és a látogatói számára programajánlatokat és városnéző túrákat is kínál.

 

(forrás: mindgeer / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk