hirdetés
hirdetés

Divatbemutatóval ünnepelt a trendi fashion hotel

Egyetlen szál gyertya a stílusosan Burberry-kockás csokitortán – február 20-án nyitásának egy éves születésnapja alkalmából ünnepi partira hívta partnereit a Mellow Mood csoport Fashion-brandjéhez tartozó 4 csillagos, egyedi designnal rendelkező Mirage Fashion Hotel. 

hirdetés

Mint Schwindt-Kiss Andrea, a ház igazgatónője elmondta, a XIX. században nyaralónak épített épület – amely később volt árvaház és nővérszálló is –, amikor a cégcsoport kezelésébe került, még Délibáb Hotel néven üzemelt. Majd teljesen átépítették, tulajdonképpen csak a régi homlokzatot meghagyva, és tavaly februárban egy nagypolgári elegáns villa hangulatát idézve, 36 superior szobával és egy lakosztállyal nyílt meg ismét, csodás panorámával a Városligetre és a Hősök terére. A program jazzkoncerttel, divatbemutatóval folytatódott, majd a háznézést követően fogadással zárult.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk