hirdetés
hirdetés

Egyeztetett a külügy és a MUISZ

Február 21-én ismét egyeztetésre került sor a Külügyminisztérium és a MUISZ között. A Külügyminisztérium tájékoztatás szerint a biztonsági helyzet miatt Bahrein és Líbia átsorolásra került az I.-es, utazásra nem javasolt kategóriába - közölte a Turizmus Online-nal MUISZ.

hirdetés

A megbeszélésen elhangzott, hogy a Külügyminisztérium továbbra is folyamatosan követi a tunéziai és egyiptomi eseményeket is. Ebben a munkában az utazásszervezők közreműködését is kérte. Amint a körülmények lehetővé teszik, az utasok biztonságának és hatékony konzuli védelmének hagyományos feltételei ismét helyre állnak, a Külügyminisztérium, egyeztetve az uniós tagállamok konzuli szolgálataival is, természetesen megfontolja e két ország visszasorolását a II. kategóriába. 

A Külügyminisztérium arról is tájékoztatást adott, hogy a jelenlegi helyzetet figyelembe véve egyelőre nem tartja indokoltnak sem Szíria, sem Jordánia, sem Marokkó az I. biztonsági fokozatú (utazásra nem javasolt) országok közé sorolását. Utóbbi két ország - Jordánia és Marokkó - nem szerepel sem az I. sem pedig a II. biztonsági kategóriában.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk