hirdetés
hirdetés

Szállodai szoba taxiból

Egy londoni taxisofőr megtalálta a módját, hogy egy kis extra bevételre tegyen szert az Olimpia alatt: taxiját éjszakai szálláshellyé alakította.

hirdetés

David Weeks egyszobás hotellé alakította járművét, ami így a turistáknak alkalmi szálláshelyként szolgál az Olimpia idején. A kocsiba memóriahabos matrac, paplan és párna került, a taxi napelemes hűtővel, rádióval van felszerelve, sőt egy alvósmaci és igény esetén iPad is a vendégek rendelkezésére áll. Mivel mosdó és toalett kialakítására nincs lehetőség a taxiban, az ötletes sofőr vendégei saját házának mosdóját használhatják. 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk