hirdetés
hirdetés

Elindította Budapest-Akaba járatát az Anubis Travel

Június 18-án, szerdán elindította idei első charterjáratát Budapestről a jordániai kikötővárosba, Akabába az Anubis Travel; a járat november végéig fog a két város között közlekedni.

hirdetés

Az elmúlt hét évben Akaba rendkívül sikeres desztináció az Anubis Travel kínálatában, ez pedig lehetővé teszi, hogy az utazásszervező idén az eddigi legjobb áron kínálja a jordániai szállodákat, többek között az utasok kedvencét, a Marina Plaza hotelt.

A gyönyörű, nyugodt környezetben, a Vörös-tenger partján fekvő Akaba tökéletes nyári úti cél az egész család számára, nem beszélve Petra és más érdekes helyszínek közelségéről.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk