hirdetés
hirdetés

#TheMieleWay

Éljen át egy új perspektívát!

Fedezze fel a professzionális használatra készült mosodai gépeinket – ismerje meg a még magasabb tisztítási minőséget, a még nagyobb gazdaságosságot, kezelési kényelmet és rugalmasságot nyújtó, innovatív technológiát! (X)

hirdetés

Takarékos és hatékony

Környezetbarát költségmegtakarítás: a Miele Professional mosodai gépek rendkívül alacsony fogyasztási értékeikkel és maximális hatékonyságukkal tűnnek ki. Már a termékfejlesztés során felállítjuk a mércét: optimális eredmények, a szükségesnél nem több víz, energia és tisztítószer felhasználásával.

Intenzív víztelenítés a nagy energiahatékonyságért

A Miele Professional mosodai gépek kiváló termékminősége magas centrifugálási fordulatszámot és nagy gyorsulási értéket tesz lehetővé. A mosnivalóban visszamaradó nedvesség mennyisége így minimálisra csökken, ezáltal a szárítási folyamat során értékes energiát takaríthat meg.

Új standard a mosodai szolgáltatásban

Ilyen a Miele új Benchmark mosógépeivel a működés:

• Egyedülálló kezelés: intuitív és biztonságos

• Egyszerű hálózati csatlakozás a hatékony működéshez

• Magas teljesítmény, fenntartható hatékonyság mellett

• Testreszabott megoldások minden iparág számára

MOSÁS: Kompromisszumok nélkül

Minden új Benchmark mosógépet csúcsteljesítmény elérésére terveztek. Ez világosan megmutatkozik a gép kialakításában és az erőteljes, frekvenciaváltós aszinkron motorokat tartalmazó, átfogóan optimalizált mosási technikában is. Folyamatos, átmenet nélküli gyorsulással, majd egyenletes, viszont magas centrifugálási fordulatszámmal futó programmal az új motor maximális teljesítményt és rendkívül hosszú élettartamot biztosít. A zajok és vibrációk minimális szintre csökkenthetők. A Benchmark mosógépek mindössze 5,9 l vizet használnak egy kg ruha esetén, ami egy teljesen új referenciaérték.

A Miele-minőség meghatározó: robusztus szerkezetüket minimális karbantartási igény mellett 30 000 üzemórára tervezték. A különlegesen csendes programlefutást olyan innovációk segítik, mint a kopásálló aszinkron motor és a rendkívül hatékony „rugó a rugóban” csillapítórendszer. Az új 3D-szenzor biztosíthatja a készülék működés közbeni stabilitását és ezzel együtt a centrifugálási folyamat optimalizálását. Ez tovább növeli az élettartamot, és a gép teljesítménye maximálisan kihasználható.

SZÁRÍTÁS: Kemény a kihívásokkal szemben, gyengéd a ruhákkal

A Performance sorozat Benchmark szárítógépei a tökéletes üzembe helyezés érdekében 3 változatban kaphatók idővezérléssel (TOP), idővezérléssel az érmebedobó rendszerhez (COP), valamint maradéknedvesség-vezérléssel (ROP). Minimális karbantartási igény mellett 20 000 üzemórára tervezték. A nagyfokú tartósságot és megbízhatóságot az is garantálja, hogy a legtöbb alkatrészt (mint például a motort is) maga a Miele gyártja, így azok tökéletesen igazodnak a mosoda mindennapi követelményeihez.

Rendkívüli szárítókapacitással működnek, miközben kíméletesek maradnak a textíliákkal szemben. A kopásálló egyenáramú motor lágy indulást és a dob nagyon egyenletes forgását biztosítja, miközben az újonnan fejlesztett ventilátorkerék egységes és állandó nyomást garantál. A pontos szárítás érdekében a PerfectDry rendszer folyamatosan méri a ruhadarabok maradéknedvességét, így optimális szárítási eredményt nyújt.

 A vásárlók 97 százaléka ismét a Miele Professional gépeit választaná!

Miele Kft.

1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.

+36 1 880 6460

www.miele-professional.hu

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Miele Márkaszervíz

+36 1 880 6490

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk