hirdetés
hirdetés

Első Wizz Air járatát fogadta a Heydar Aliyev reptér

Megérkezett a Wizz Air első járata Azerbajdzsánba.

hirdetés

A diszkont légitársaság Budapest-Baku járata június 18-án szállt le először a Heydar Aliyev Nemzetközi Repülőtéren. Az esemény mérföldkőnek számít, hiszen a történelemben először van közvetlen légi kapcsolatot Azerbajdzsán és Magyarország között. 2012 óta a két ország közötti gazdasági, kulturális, sport és turisztikai kapcsolatok jelentős növekedést mutattak, a Wizz Air járatai tovább erősíthetik a kapcsolatok fejlődését és a turizmust. A Baku-Budapest útvonal kezdetben heti két járattal működik (hétfő/kedd és szombat/vasárnap). Azerbajdzsánnal együtt a Wizz Air 33 országba indít járatokat.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk