hirdetés
hirdetés

ETI: Teli charterek nyáron, bővülő téli menetrend

Andreas Hámorszky, az Express Travel International (ETI) magyarországi country managere büszke rá, hogy másfél éves piaci jelenlét után hazánkból is teli chartergépekkel repülhetnek Hurghadára.

hirdetés

Bejelentése szerint hamarosan már foglalható lesz a cég budapesti indulású téli gépeinek bővülő palettája is.

Az Express Travel International nemzetközi viszonylatban már több európai országban piacvezető Egyiptom-specialistaként ismert.

A cégcsoport tulajdonában lévő Red Sea Hotellánc a keresletnek megfelelően folyamatosan bővül. Újabb hotelek vásárlásával és jelenleg közel egy tucatnyi szálloda építésével igyekeznek megfelelni a Vörös-tenger partjára növekvő számban érkező ETI-utasoknak.

2014-ben több mint 200.000 ETI-vendég élvezhette a kizórólag négy- és ötcsillagos szállodákból álló hotellánc szolgáltatásait és a kedvelt ETI-előnyöket, mint páldául a szobák korai elfoglalásának és késői megtartásának a lehetőségét.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk