hirdetés
hirdetés

Folytatódik a Medosz Hotel megújulása

Tavaszra felújítják a Jókai téri Medosz Hotel másik épületét is.

hirdetés

Budapest szívében, az Operától 10 perces sétára található a Hotel Medosz, amely kedvező áron nyújt 3 csillagos szolgáltatásokat.

A 70 szobás szálloda néhány éve került új tulajdonoshoz. A beruházó fokozatosan felújította a hotel főépületének összes szobáját. Ezek a többségükben a Jókai téri parkra néző szobák francia- vagy különálló ágyakkal, kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek, légkondicionálóval, telefonnal, hűtőszekrénnyel, széffel, hajszárítóval és LCD televízióval felszereltek.

A családok, nagyobb társaságok rendelkezésére áll több, nappaliból és két hálószobából álló, tágas, parkra néző lakosztály, amely akár hat fő kényelmes elszállásolására is alkalmas. Az épületben ingyenes vezeték nélküli Internet várja a vendégeket.

Az épület legfelső szintjén négy, saját terasszal rendelkező, nagy alapterületű lakosztályt alakítottak ki, amelyekből páratlan kilátás nyílik a városra. A szálloda 120 fő befogadóképességű különteremmel is rendelkezik.

Egy külön épületrészben egyszerű berendezésű szobák várták eddig elsősorban a diákcsoportokat. A hamarosan kezdődő felújítás végén, a tavaszra ezek a szobák is megújulnak - tudtuk meg a szálloda értékesítési igazgatójától, Kalas Máriától.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk