Forma-1 after parti Budapesten

A budapesti nyár egyik legvagányabb buliján Forma 1-es pilóták, sztárok és celebek ünnepeltek együtt a pesti belvárosi ötcsillagos hotelben.

Hatodik éve adott otthont a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace a Forma 1-es Magyar Nagydíj after partijánakl. A nyár legforróbb bulijában a vendégeknek lehetőségük volt a száguldó cirkusz olyan prominens alakjaival ünnepelni, mint a 2018-as F1-es Magyar Nagydíj győztes Lewis Hamilton (Mercedes AMG Petronas), Daniel Ricciardo (Aston Martin Red Bull Racing), Nico Hülkenberg (Renault Sport Formula 1® Team), Stoffel Vandoorne (McLaren F1® Team), Carlos Sainz (Renault Sport Formula 1® Team), Esteban Ocon (Sahara Force India F1® Team), Marcus Ericsson (Sauber F1® Team) Charles Leclerc (Sauber F1® Team) és Pierre Gasly (Scuderia Toro Rosso Honda).

A hírességek mellett hazai sztárok, celebek, úgy mint Talmácsi Gábor, korábbi gyorsaságimotor-versenyző és MotoGP világbajnok, Árpa Attila filmrendező és produder, valamint Világi Péter és Czollner Gyula sportriporter is részt vett az eseményen.

A felejthetetlen hangulat garantált volt, hiszen a szórakoztatásról szambatáncosok és a Belvedere táncművészeinek különleges előadása gondoskodott. A lemezjátszók mögött a Red Bull Racing hivatalos lemezlovasa EROK, illetve a Buddha-Bar Budapest rezidense, DJ Mada mellett két gyönyörű hölgy, a Ying Yang partik rezidense DJ Lia és a világhírű model DJ Petra Silander pörgették a lemezeket hajnalig. DJ Tony pedig a Buddha-Bar teraszán gondoskodott a jó hangulatról.

A kora reggelig tartó party vendégei prémium italok és az ázsiai fúziós konyha ételkülönlegességei mellett élvezhették az év egyik legnagyobb buliját, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodtak Budapest legsikkesebb klubjában.

Forrás: Buddha Bar / Vendég


Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában

Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában 

Mától látogatható Fischer Judit Mundane Romance c. egyéni kiállítása a Hilton legújabb budapesti szállodájában.
A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.