hirdetés
hirdetés

Gasztrobloggerek fedezik fel az azeri ízeket

Mautner Zsófia és Jókuti András, gasztrobloggerek a Wizz Air első bakui járatával utaznak Azerbajdzsánba, hogy közelről tanulmányozzák a helyi gasztronómiát.

hirdetés

Izgalmas gasztronómiai utazásra vállalkozott Mautner Zsófia és Jókuti András. Az Ízes élet háziasszonyától és műsorvezetőjétől nem áll távol a kaukázusi ország konyhaművészete, hiszen Chili és vanília című blogjában már több azeri receptet is megosztott olvasóival. Nem csoda, hogy a népszerű Világevő blog szerzőjével, Jókuti Andrással elhatároztak testközelből is meg akarják ismerni a helyi ízeket.

A Wizz Air június 17-én kezdi meg új Budapest-Baku útvonala működtetését. A járat eleinte hetente kétszer hétfőn és pénteken közlekedik majd, és a várakozások szerint az első évben 30 ezer utast fog szállítani.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk