hirdetés
hirdetés

Gyűjtést szervez a Best Reisen

Együttműködve az Ökumenikus Segélyszervezettel, a Best Reisen gyűjtést szervez az egyiptomi buszbaleset károsultjainak megsegítésére. Céljuk hangsúlyozottan nem a kórházi kezelések és hazautaztatás rendezése, ez részben a biztosító társaságok, részben a Best Reisen jóvoltából már megtörtént. 

hirdetés

Lehetőséget biztosítanak cégeknek és magánszemélyeknek szolidaritásuk kinyilvánításában, egyben anyagi segítséget nyújtva a károsultaknak az újrakezdéshez.

Hozzájárulásukat az Ökumenikus Segélyszervezet számlájára történő befizetéssel vagy átutalással tehetik meg. A számla száma: 11705008-20464565.
Az azonosítás érdekében közleményként az alábbi szöveget szükséges feltüntetni: „egyiptomi buszbaleset”.

Bővebb tájékoztatást a www.segelyszervezet.hu weboldalon találnak, ahol az adakozás online módon is történhet. A Best Reisen bízik abban, hogy kezdeményezésünk a szolidaritás jegyében pozitív visszhangra talál és adományaikkal segítik a károsultak mielőbbi beilleszkedését.

Első adományozóként a Best Reisen 5.000.000 Ft-ot utalt át a számlára. Ezen felül felajánlják, hogy az év végéig beérkező valamennyi foglalás után további 5000 Ft-ot a segélyszámlára utalnak.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (2 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Dr. Simon András nyilatkozatát olvasva, miszerint kártérítési felelősséggel tartozik a Best Reisen. Valóban a 213-as korm.rend.alapján, valóban az alvállalkozóért ő
a felelős. Tehát ismerve a sok hiéna jogászt biztos vagyok benne, hogy sorban be fogják nyújtani az akár 10 milliós igényt is fejenként. Az más kérdés, hogy a Best be
tudja-e hajtani az egyiptomiakon ezt a jelentős összeget, vagy a helyi biztosítón? Szóval fogunk mi még erről sokat hallani.
Úgy gondolom, hogy a Best most előremenekül és demonstrálja, hogy ő résztvesz az adományok gyűjtésében! De az igazi kártérítést nem az adományozóktól kell
várni!
Mindenesetre a Best helyében, ha van tartalékban 50-100 millió Ft-juk azt félreraknám és nem költeném el!
Sajnos még az is előfordulhat, hogy emiatt sokan visszamondják majd a hurghadai, egyiptomi útjukat, a tömeghisztéria miatt! Újabb csapás a szakmára!
#
Ahogy megjósoltam!

A mai index vezér híre este:
Az utazási irodát perelhetnék a buszbalesetért
http://index.hu/belfold/2011/11/14/az_utazasi_irodat_perelhetnek_a_buszbalesetert/?rnd=291

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés