hirdetés

Hamarosan boltokban az alkoholmentes whisky

Karácsonykor jól beviszkikólázunk, aztán meg beülünk a kocsiba, és szépen hazavezetünk. Bizonyára ez motoszkált az alkoholmentes whisky feltalálóinak agyában - olvastuk a Nők Lapja Café-n.

hirdetés

A sör még csak elmegy egyszer-egyszer alkoholmentes változatban, bár az sem az igazi. Na de hogy alkoholmentes whisky? Pedig gyártói szerint az újdonság ugyanúgy néz ki, és még az íze is azonos az eredeti, nagy hagyományokra visszatekintő italéval, melynek készítői most lázadoznak Skóciában a „hamisítvány” ellen.

A Skót Whisky Szövetség szóvivője nemrég így nyilatkozott: „Nem lehetséges alkoholmentes whiskyt gyártani. Ez a vállalat megpróbálja kihasználni a whisky hírnevét egy meglehetősen felelőtlen marketinggel.”

Az új ital egy floridai székhelyű, dél-amerikai gyártósorokkal rendelkező cég találmánya. Az ital alapvetően vízből, különböző kemikáliákból, ízesítőkből és színezőanyagokból áll. December 1-jén kerül boltokba világszerte, egy üveg ára körülbelül 3500, egy dobozé pedig 1500 forint lesz. (Nők Lapja Café)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk