hirdetés
hirdetés

Háromrészes videósorozat, hogyan érdemes biciklizni

Rengetegen szeretnének kerékpárra váltani, hogy elkerüljék a fertőzéseket, egészségesen, gyorsan, szabadon, a környezetet védve és parkolóhelyek keresésével többet nem vesződve mehessenek munkába, intézzék ügyeiket, vagy kikapcsolódjanak. Sokan pedig autót vezetve szeretnének jobban vigyázni a kerékpárral közlekedőkre.

Nekik szól a Magyar Kerékpárosklub új videósorozata, amiben autós és bringás szereplőink, valamint oktatónk kerékpározással kapcsolatos tévhiteket oszlatnak, mindennapos élethelyzetek bringás megoldásához adnak tanácsokat, felhívják a figyelmet a legfontosabb szabályokra és tippeket adnak az autós – bringás – gyalogos együttműködéshez.

hirdetés

A Magyar Kerékpárosklub új videósorozata, amiben autós és bringás szereplők, valamint oktatók kerékpározással kapcsolatos tévhiteket oszlatnak, mindennapos élethelyzetek bringás megoldásához adnak tanácsokat, felhívják a figyelmet a legfontosabb szabályokra és tippeket adnak az autós – bringás – gyalogos együttműködéshez.Sorozatukban az autóval közlekedő és autófóliázással foglalkozó Péter és a mindenhová bringával járó ügyvéd, Eszter válaszol arra a kérdésre, hogyan bringázzunk a mindennapokban és hogyan vigyázhatunk egymásra autóban vagy kerékpáron ülve.

Az MKK videói abban segítenek, hogy bárki magabiztosan bringázhasson egyedül vagy a családdal, a munkahelyre vagy a szabadidőben, vásárolni vagy ügyeket intézni.

A sorozatot megnézhetik a Bringázz a Munkába Facebook oldalán, és a Magyar Kerékpárosklub Youtube csatornáján.hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai