hirdetés
hirdetés

Határon átnyúló Korrekt Partner Védjegy

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK) kezdeményezésére és irányításával, európai uniós társfinanszírozással a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében indították útjára a Korrekt Partner programot.

hirdetés

A védjegyet kiérdemlő cégek tisztességes kereskedelmi és szolgáltató magatartást képviselnek. A program a szlovákiai Nagykaposi Regionális Vállalkozásfejlesztési Szövetség és az Észak-magyarországi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület közreműködésével valósul meg. A védjegyet pályázat útján nyerhetik el a feltételeknek megfelelő cégek.

Fülöp Gábor, a HKIK főtitkára a Turizmus Online-nak elmondta, az északi régióból 120, a dél-szlovákiai térségből pedig száz vállalkozás nyerte el eddig az említett védjegyet. Védjegyes vállalkozások pozitív listára kerülnek, ami előnyt jelenthet az üzletszerzésben. A Korrekt Partner Védjegyet a különböző üzletek, vendéglátóhelyek, szállodák a vendégek által jól látható helyen helyezhetik el.

Észak-Magyarországon olyan turizmushoz kötődő cégek érdemelték már ki a védjegyet, mint a noszvaji Thummerer-Pince és a Magtár Fogadó, a dormándi Hétvezér Csárda, az egri Senator Ház, a Betérő Vendéglő, a Merengő Vendéglő, a Mélyvíz Söröző és Étterem, a diósgyőri Party Service Kft., a poroszlói Fűzfa Pihenőpark, a gyöngyösi Kékes Étterem, a Vincellér Panzió, a Kórház Büfé, a Panoráma Étterem és Büfé, a Panoráma Panzió és a Panoráma Játszóház-Panzió, a miskolctapolcai Kis Anna Halászkert Vendéglő, a sárospataki Hotel Bodrog, a zagyvaszántói Édenkert Csárda és Fogadó, az egri Villa Tours Utazási Iroda, a szilvásváradi La Contessa Kastélyhotel, Erzsébet Étterem, Wellness Központ, Szalajka Rendezvény és Élményközpont.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai