hirdetés

Hévízi felújítási program a Danubius-nál

Működésének negyvenedik évfordulója alkalmából jubileumi tanulmányutat szervezett április 8-10-ig a hévízi Danubius Health Spa Resort (DHSR).

hirdetés

Az újságírókat és a partnereket Mácsai Péter, a hévízi Danubius szállodák (Danubius Health Spa Resort Hévíz és Danubius Health Spa Resort Aqua) igazgatója köszöntötte. Elmondta, büszke arra, hogy mindkét hévízi szálloda részese a Danubius-lánc felújítási folyamatainak, amelynek mozgatórugói a cash-flow, a várható megtérülés, illetve a tulajdonosi bizalom. Mint ismeretes, a Danubius szállodalánc többségi tulajdonosa a tavalyi évben kivásárolta a kisebbségi részvényeseket és az év végére kivezette a szállodavállalatot a tőzsdéről, jelenleg a Danubius privát cégként üzemelő, zártkörű részvénytársaság. Az elmúlt 2-3 évet megelőző időszakban a házak felfrissülését nem csak a vendégek, hanem a dolgozók is nagyon várták már, árulta el.

A látványos megújulást a tanulmányút másnapján mi is szemügyre vehettük: Mészárosné Sallai Hilda, a szálloda üzemeltetési igazgatója a DHSR Aqua frissen átadott halljában fogadta a társaságot. Elmondta, nagyon büszkék rá, hogy 32 év után közel 200 millió forintos beruházással megújult a szálloda bejárati része a főbejárattal együtt. A fogadótér újjáépítése mellett a szállodai szobák egy részét is felújították, a hatodik és a hetedik emeleti szobák modern dizájnnal, a mai igényeknek megfelelő színvonalon várják a vendégeket.

A szálloda érdekessége, hogy habár elsősorban gyógyszállodaként működik, wellness- és családbarát igényeket is ki kell elégíteniük. A hotelben a standard szobákon és megújult lakosztályokon túl kifejezetten a családosoknak készült gyerekbarát apartmant is láthattunk. A vendégek visszajelzései alapján a szobák felújításával mindhárom vendégkör elvárásainak sikerült megfelelni. A szálloda gyógyászati része 2008 óta, amióta a DHSR Aqua all inclusive szállodaként működik, több lépcsős felújításon esett át. Az üzemeltetési igazgató elmondta, szeretnék, ha a felújítások a hotel minden részén végigérnének, és további szobák felújítására is lehetőségük nyílna.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk