hirdetés
hirdetés

IBEROSTAR: Budapesten az első városi butik szállója

Az IBEROSTAR első városi boutique hoteljét Budapesten nyitotta meg.

Munkatársunktól

hirdetés

A több, mint 100 szállodát tulajdonló, vagy üzemeltető sikeres spanyol magánvállalkozás előkelő helyre, a világszerte összesen nyolc egységből álló” The Grand Collection” brandba pozícionálta a Szabadság tér sarkán üzemeltetett új szállodáját. Az épület tulajdonosa a Masaveu Csoport.

Az ötcsillagos IBEROSTAR Grand Hotel Budapest 50, latino - retro - eklektikus berendezésű, piros, fekete, fehér színvilágú szobával és lakosztállyal, wellness centrummal rendelkezik, és a legkorszerűbb technikai-kommunikációs eszközökkel ellátott. Amit eddig kevés helyen láttunk, itt Budapest világörökségi panorámája és a történelmi épületekről készített nagyméretű fekete-fehér fotók díszítik a falakat. A földszinti „La Plaza” gourmet étterem a spanyol és mediterrán konyha különlegességeit kínálja, a kávéházban pedig a „tapas” választék bűvöli el a vendégeket.

Banderas és Nadal arcolnak

Az IBEROSTAR Hotels&Resorts jelenleg 15 országban 70 ezer 4-5csillagos szállodai férőhelyet forgalmaz és 21 300 munkatársat foglalkoztat. Elsősorban a Karib-térségben, Dél-Amerikában, Észak-Afrikában és a Földközi-tenger térségében található tengerparti üdülő-luxusszállodák tartoznak a portfoliójához, de foglalkoznak ingatlan értékesítéssel, beutaztató tevékenységgel is. A szállodákat erősen szegmentálták kínálat szerint (Golf, Meetings, Spa). A közeljövőben további új házak nyitása várható Spanyolországban, Kubában és Görögországban. A TripAdvisor által kiadott „Az utazó választása” díjat már több évben elnyerték. Logójuk: „Enjoy beeing a Star”, reklámarcuk Banderas és Nadal.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai