hirdetés
hirdetés

Így néz majd ki a Hotel Szent Gellért Fórum

A napokban megjelentek a látványtervek a 4 csillagos szállodáról, amelynek mindkét emeletén 22 standard szoba és 1-1 apartman, illetve akadálymentesített és családi szállodai szobák kapnak helyet.

hirdetés

Nagyszabású szállodaberuházás kezdődik hamarosan Szegeden, a Szent Gellért Fó­­rum mellett ugyanis egy 50 szobás, kertkapcsolattal rendelkezdő sporthotelt épít a Szeged–Csanádi Egyházmegye. A napokban közzétették a fórum oldalán a látványterveket, valamint már egy beszámoló is olvasható arról, hogy a Hotel Szent Gellért Fórum földszintjén kap majd helyet a recepció, a közösségi terek, a lobbi, a konferenciaterem, a 350-400 adagos főzőkonyha és étterem, a wellnesskiszolgáló funkciók, a terasz, valamint egy kápolna is - írja a delmagyar.hu.

Forrás: Szent Gellért Fórum
Forrás: Szent Gellért Fórum

Az épület két emeleti szinttel rendelkezik majd egy 3834 négyzetméteres szintterületen, amelyhez egy 2526 négyzetméteres zöldterület is tartozik. Mindkét szinten 22 standard szobát és 1-1 apartmant, illetve akadálymentesített és családi szállodai szobákat, továbbá közlekedőket és teraszokat alakítanak ki. A tetőtérben a különböző gépészeti helyiségek lesznek, valamint egy tetőkertet is létrehoznak itt. Továbbá a tereprendezési és kertépítési feladatok során belső közlekedőutakat és parkolókat is létesítenek.

Forrás: Szent Gellért Fórum
Forrás: Szent Gellért Fórum

A honlapon közzétette adatok szerint a Market Építő Zrt. kivitelezésében valósul meg a sportkomplexum mellett épülő 4 csillagos, 50 szobás sporthotel. A Hotel Stars Union, valamint LEED Silver minősítésnek is megfelelő szálloda a Dorozsmai út 2–4. szám alatt készül el, a beruházás pedig nettó 3 milliárd 264 millió 179 ezer forintba kerül majd.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk