Íme a Gastro Design 2015 közönségszavazásának jelöltjei

A Gastro Design 2015 döntősei közül szakértő zsűritagjaink 6 vendéglátóhelyet javasoltak a Gastro Design 2015 közönségdíjára. Kattintás után látható a jelöltek névsora és indulhat a szavazás!

A szavazás mindenki számára nyitott. 10-es skálán 1-10-ig lehet értékelni a jelölteket. A szavazás szeptember 22-én kedden 12.00-kor zárul. A legjobb átlagpontot elérő jelölt lesz a Gastro Design 2015 közönségdíjasa. Az, hogy ki nyeri meg ezt a megtisztelő címet a Gastro Design 2015 ünnepélyes díjátadóján derül majd ki.

Időpont: 2015 szeptember 22. 19.00

Helyszín: EXTRA Budapest (1072 Bp. Klauzál u. 15.)

A díjátadón való részvétel ingyenes!

És most lássuk a jelölteket:

Ária Hotel Budapest

{rate|name=gastro_design_2015_aria_hotel_budapest|title=Értékelje a pályázatot 1-10-ig!}

Chez Dodo Artisan Macaron and Café

 

{rate|name=gastro_design_2015_chez_dodo_artisan_macaron_and_cafe|title=Értékelje a pályázatot 1-10ig!}

Émile

{rate|name=gastro_design_2015_emile|title=Értékelje a pályázatot 1-10ig!}

Extra Budapest

{rate|name=gastro_design_2015_extra_budapest|title=Értékelje a pályázatot 1-10ig!}

Kollázs Brasserie & Bar

 

{rate|name=gastro_design_2015_kollazs_brasserie_bar|title=Értékelje a pályázatot 1-10-ig!}

St. Andrea Wine & Gourmet Bár

{rate|name=gastro_design_2015_st_andrea_wine_gourmet_bar|title=Értékelje a pályázatot 1-10-ig!}

 


Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?