hirdetés

Indul a nevezés a Central European Beer Awards-2020-ra

Elindult a nevezés a Central European Beer Awards-2020 díjra, eredményhirdetés a júniusi Gyulai Sörfesztiválon lesz.

hirdetés

A versenyen indulóknak fajtánként minimum 3 liter versenymintát, minimum 6 palackban kell beküldeniük. Egy versenyző 1 kategóriában maximálisan 5 különböző tétellel indulhat. A versenyre házi amatőr sörfőzők és kisüzemi kézműves sörfőzdés adhatják be jelentkezésüket.

Regisztrálni május 24-ig lehet, a versenymintákat május 11-ig lehet beküldeni. Az érzékszervi zsűrizést május 14-15-én tartják Békéscsabán, az eredményhirdetés a június 11-13 között megrendezett Gyulai Sörfesztiválon lesz.

A verseny 30 alapkategóriában hirdetik meg, a bírálat egy 50 pontos rendszerben történik és Magyarországon egyedülálló módon számítógépes rendszerben történik. A versenyzők az eredményhirdetést követő 30 napon belül kapják meg a minta minősítéséről készült bírálati lapot, benne a pontozás szöveges értékelésével.

A versenyre benevezett sörök arany, ezüst, bronz, valamint champion minősítést érhetnek el és mindkét fő kategóriában Grand Champion győztest hirdetnek.

A rendezvényszervező lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint a verseny célja a sör, mint az egyik legnépszerűbb ital további népszerűsítése mellett a kisüzemi, kézműves sörök, az otthoni sörfőzés, a kulturált sörfogyasztás népszerűsítése, a minőség javítása és a kisüzemi főzdék színvonalának elismerése.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk