hirdetés

Szakmai konferencia a turizmusfejlesztések gazdaságélénkítő hatásáról

A Budapesti Corvinus Egyetem MMI Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont 2017. december 14- én Turizmusfejlesztések gazdaságélénkítő hatása – Hogyan éljünk a lehetőséggel? címmel szakmai konferenciát szervez az MTÜ támogatásával, a februárban induló Turisztikai fejlesztési menedzser szakirányú továbbképzési szak felvezetéseként. 

hirdetés

A rendezvényen az MTÜ vezetői és meghívott előadók elemzik, hogy a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia megvalósulása miként hat a turizmus szereplőire.

A non-profit kerekasztalnál önkormányzati és egyesületi vezetők osztják meg gondolataikat a hallgatósággal arról, hogy miképp segítheti őket az NTS?

A vállalkozói kerekasztal prominens résztvevői a szállodaipar, élményparkok, éttermek, beutaztató programok fejlesztése nyomán adódó lehetőségekről beszélgetnek.

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem E épület, III. előadó.

A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Turisztikai fejlesztési menedzser képzéssel kapcsolatos információk ITT olvashatók.

A konferencia részletes programja ITT olvasható.

(x)

(forrás: TurizmusOnline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai